КОЗМЕТИКА

Extracts complex for peeling

Здраво сияние на кожата е верен признак на добро ухажване и грижа за себе си. В това е тайната на привлекателността на най-прекрасните жени от древни времена до наши дни. 

Seaweed biomask for face

Грижейки се за кожата, Вие запазвате природната свежест и здрав цвят на лицето. Какво може да е по-добро от естествената красота?

Professional body serum

Наситен серум с мощни активни компоненти. Прилага се за профилактика на възникващи с течение на времето проблеми на кожата. 

Seaweed peeling salt

Минерален водораслев пилинг – съставляваща част от процедурата на грижа за кожата.

Посветете време за себе си, зарадвайте своето тяло с нежност и внимателна грижа.

Body lotion laminaria

Силата на природните компоненти на стража на красотата на Вашата кожа. Внимателна грижа и ухажване всеки ден.

Body lotion fucus

омага да се запази природната свежест на Вашата кожа, подарява й красота и здраво сияние.

Body oil

Водораслено масло – финален продукт за козметични процедури. Съдържа 9 вида масла и 2 вида маслени екстракти. Прекрасно се съчетава с други козметични продукти на Vertera.

Professional body massage oil

Този козметичен продукт съдържа идеално балансирана комбинация от органични масла и растителни екстракти. Идеално подхожда за всички видове масаж на тяло в домашни условия или в комплекс от СПА процедури.

Thalasso Spa Gel

В работата върху себе си, в създаване на тяло на своята мечта няма дребни неща. Вие, подобно на скулптор, създавате шедьовър и се радвате на резултата. Домашните сеанси на обвиване с Seaweed gel въз основа на морски водорасли – красота на тялото и грижа за себе си. С удоволствие.