Vertera Miracle

VERTERA MIRACLE – „ЕЛИКСИР НА ЖИВОТА“ – ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОРГАНИЗМА НА КЛЕТЪЧНО НИВО ЗА 21 ДНИ !

 

Продуктът е резултат от над 13 години научен труд и разработване, като са приложени космически технологии. Съчетава най – силните съставки в природата, като е постигнат максимален ефект с уникалното им взаимодействие.   

 

Състав и действие на продукта:

Хелатиращата форма и уникалната комбинация от компонентите на състава, осигуряват максимална абсорбция и ефективност на продукта. Активира 3 от най – важните системи на тялото (нервната, ендокринната и имунната система), които регулират човешката хомеостаза.

Vertera Miracle ежедневно доставя на организма необходимите хранителни и детоксикиращи компоненти, благодарение на които се запазва хармонията на всички системи в нашия организъм. Човешкото тяло може самостоятелно да се справя с напреженията, да се възстановява от заболявания и да издържа на негативните ефекти от външни фактори. Тази способност за динамично равновесие е присъща на нас по природа и се нарича хомеостаза.

 

АСТАКСАНТИН – КРАЛЯТ НА АНТИОКСИДАНТИТЕ 

Дава енергия, подобрява метаболизма. Предпазва клетките от неблагоприятни фактори и среда. Предпазва от онкологични заболявания. Стимулира мозъчната дейност. Има благоприятен ефект върху много органи и системи в организма и др. 

Антиоксидантният ефект е 500 пъти по – силен от този на зеления чай.

550 пъти повече от този на витамин Е.

6000 пъти повече от този на витамин С.

 

ЕКСТРАКТ ОТ МИДИ – Укрепва имунитета, сърцето и кръвоносните съдове, подобрява мозъчното кръвообращение.помага при повишен стрес. Подмладява, предпазва от преждевременно стареене. Премахва токсините, радиоактивни вещества и тежки метали. Съдържа биологично активни вещества: таурин, полиненаситени мастни киселини омега 3 и омега 6, пептиди с ниско молекулно тегло, пълен набор от микро и макро елементи: калий, калций, магнезий, желязо, цинк, мед, манган, селен и други.

 

АКВАМИН – Природен растителен компонент, получен от водорасли. Съдържа калций, магнезий и още 72 полезни микроелемента. Помага при наднормено тегло. Предпазва скелета, костите и ставите. Намалява чупливостта на костите, успокоява болки при артрозите и артрита, препоръчва се за профилактика на остеопороза. Облекчава възпаления. Подобрява състоянието при диабет, подагра, наднорменото тегло, благоприятно се отразява върху храносмилателната система. Помага при спортуващи. Допринася за подобряване на спортните резултати, помага за по-бързо възстановяване след спортни травми.

 

ДИХИДРОКВЕРЦЕТИН – Мощен природен антиоксидант, десет пъти по – силен от аналозите – витамини В, С, бета-каротин, токоферол. Укрепва имунитета, намалява образуването на канцерогени, предпазва от появата на алергични реакции, защитава черния дроб. Регулира обмяната на веществата, състоянието на вътрешните органи на организма, предпазва здравите клетки от патологиите. Подмладява, забавя процесите на стареене на клетъчно ниво: неутрализира токсичните за организма свободни радикали и предпазва клетките от разрушаването. Предпазва и укрепва сърцето и кръвоносните съдове, подобрява микроциркулацията на кръвта.

 

ЕКСТРАКТ ОТ ПРОПОЛИС – Естествен имуномодулатор. Притежава антиоксидантно действие, пречиства клетъчните мембрани, предпазва от появата на патологични процеси в клетките. Оказва благотворен ефект върху нервната система — подобрява настроението, намалява чувството на депресия и тревожност. Предпазва и потиска растежа на раковите клетки. Подобрява работата на черния дроб. Възстановява баланса на хормоните. Влияе положително върху работата на ендокринната система.

 

АРАБИНОГАЛАКТАН – Биологично активно съединение — пребиотик. Забавя стареенето, нормализира работата на сърцето и нервната система, предотвратява развитието на рак и бактериални инфекции. Помага при отслабването. Регулира апетита и се препоръчва в програми за намаляване на теглото. Пречиства, елиминира токсините и тежките метали, нормализира храносмилането, възстановява полезната микрофлора на червата. Укрепва имунната система, предпазва от негативните последици от приема на антибиотици. Нормализира холестерола и кръвната захар.

 

Vertera Miracle е революционен продукт, който позволява добавянето му във всички други продукти, като ще засили многократно тяхното действие. 

Подоби продукти

Extracts complex for peeling

Здраво сияние на кожата е верен признак на добро ухажване и грижа за себе си. В това е тайната на привлекателността на най-прекрасните жени от древни времена до наши дни. 

Seaweed biomask for face

Грижейки се за кожата, Вие запазвате природната свежест и здрав цвят на лицето. Какво може да е по-добро от естествената красота?

Professional body serum

Наситен серум с мощни активни компоненти. Прилага се за профилактика на възникващи с течение на времето проблеми на кожата.