Вертера Ламинария Гел

Вертера гел ще помогне да се осигури организмът с йод.

Основният компонент на гела „Вертера“ – ламинарията – са богати с йод сивокафяви морски водорасли.

Ламинарията обладава с общи възстановяващи свойства за поддържане функциите на организма: осигурява необходимото количество йод за физиологически обменни процеси, укрепва имунитета.

Йодът от растения (например, морски водорасли и крес-салата) и морска риба може лесно да се метаболизира. Поради това Вертера гел, основен компонент на който са сивокафявите морски водорасли, може да стане отличен източник на природен йод.

Недостатъчното количество йод в ежедневния порцион води към разстройство на работата на щитовидната жлеза: тя произвежда по-малко хормони. Хормоналният баланс се обърква, нарушават се много метаболични процеси: енергетичната обмяна, когнитивната функция, функциите на нервната система.

Подоби продукти

Forte Apple

Гелът „Вертера Форте Ябълка“ – леко лакомство за всеки ден. Традиционен и любим от много хора вкус на ябълка се съчетава с полза на натурални пчелни продукти и богати с йод морски водорасли.

Forte Cherry

Яркия и стипчивия вкус на вишнев сока обичат много хора. Поради това полезният десерт „Вертера Форте Вишня“ има всички шансове да стане ваше любимо лакомство, което към всичко отгоре помага да се поддържа нормална работа на организма.

Forte Black Currant

Лек, ароматен десерт, който ще оценят и привържниците на здравото хранене, и любителите да поглезят себе си със сладки неща.