Arthroplast

Гелът „Артропласт“ ще помогне да се усети радостта от движението, подкрепи физическата активност във всяка възраст.

Веществата, влизащи в състава на гела, участват в обменните процеси, помагат да се подържат нормалните функции на различни системи на организма.

Ламинария – богати с йод сивокафяви морски водорасли. Явява се базов компонент на гела „Артропласт“. Ламинарията обладава с общи възстановяващи свойства за поддържане функциите на организма: осигурява необходимото количество йод за физиологически обменни процеси, укрепва имунитета.

Още един природен компонент на гела – Crataegus pinnatifida (китайски глог) може да поддържа нормална функция на стомашно-чревен тракт и да способствува за комфортно храносмилане. Този компонент поддържа нормалната функция на сърцето и сърдечно-съдовата система.

Подоби продукти

Forte Apple

Гелът „Вертера Форте Ябълка“ – леко лакомство за всеки ден. Традиционен и любим от много хора вкус на ябълка се съчетава с полза на натурални пчелни продукти и богати с йод морски водорасли.

Forte Cherry

Яркия и стипчивия вкус на вишнев сока обичат много хора. Поради това полезният десерт „Вертера Форте Вишня“ има всички шансове да стане ваше любимо лакомство, което към всичко отгоре помага да се поддържа нормална работа на организма.

Forte Black Currant

Лек, ароматен десерт, който ще оценят и привържниците на здравото хранене, и любителите да поглезят себе си със сладки неща.