FAQ

ЧЕСТО ЗАДАВНИ ВЪПРОСИ

ПРОДУКТОВА ИНФОРМАЦИЯ

Да можете да си вземете 1 кутия за да пробвате. Важно уточнение обаче е, какво очаквате да постигнете с една кутия здравословна храна. Ние често го сравняваме с примера за фитнеса: „Ще направя мускули или атлетично тяло с една тренировка“. Колкото и да ни се иска няма да се получи. Какво ще стане след първата тренировка: Ще имате силна мускулна треска и физическо неразположение в продължение на дни, но не и търсения резултат.

С приема на Vertera gel е същото. След първата кутия стартира процес на изчистване на токсини и шлаки от Вашия организъм. Точно тогава се създава дискомфорт от детоксикацията, което в някои случаи е съпроводено с краткотрайно главоболие или физическо неразположение. И тогава си казвате: аз пробвах – не ми понася добре, това не е за мен … В същото време отговорът е ДА, това наистина работи и е точно за теб.

Препоръчваме да направите минимум едномесечен или 3 месечен курс на прием, за да усетите разлика и подобрение в общото Ви здравословно и физическо състояние.

Артропласт е продукт създаден да осигури на човек свобода на движение без болка и активен живот ! Той е здравословна диетично – лечебна храна, съдържащ в състава си необходимите минерални и органични вещества нужни за костно – ставната система, които стимулират формирането на костна тъкан и укрепването на скелета. Допълнителен източник на хондроитин сулфат и глюкозамин.

Изключително полезен при костни счупвания, остеопороза, артрит, болки в кръста, ставни болки и всички други болки и проблеми / счупвания на костно – ставната и зъбночелюстната система. Насища организма с жизнено необходими съединения, участващи в активизиране на оздравителните процеси.

Участва активно още във верига обменни процеси, осигуряващи синхронно съвместно функциониране на храносмилателната, кръвоносната, отделителната, ендокринната, нервната и имунната система на човек.

Vertera Gel е клетъчен гел от морски водорасли Laminaria. Той е органична храна, която изчиства и обогатява организма ни с витамини, минерали, аминокисели, микро и макро елементи, като допълнение на познатите ни храни. Продуктът не е лекарство !

Вътрешен: Стандартен дневен прием  е общо 50 гр. /два пъти на ден х 25гр. / х 2 равни супени лъжици – 30 мин преди хранене. 

Препоръчително е да се смесва със сок или вода по Ваш вкус.

Препоръчителен курс е 1 месец, след което се прави пауза от 1 седмица за период от 1 г.

Външен: Продуктът може да се прилага също като маска за лице и тяло. Има почистващо, хидратиращо и стягащо действие. 

При постоянна употреба на Vertera Gel ще забравите за заболявания и здравословни проблеми, защото всички клетки на тялото Ви ще получават всички необходими компоненти за здраве и дълголетие.

Основната цел на компания Vertera е да предостави на хората продукти с необходимата гама от витамини и минерали, които нашите предци отдавна са приготвяли с растения, горски плодове, гъби и др. Всички продукти са базирани на естествени растения, които се добиват в защитените зони в района на Твер „люлка на руската природа“ – Селигер, в  дълбоките води на Бяло море, богати на ценни природни минерали. Продуктите се усвояват над 93% от тялото ни и не предизвикват алергия. Те не съдържат никакви синтетични химически алергени.

Vertera Gel е продукт с вкус и аромат на морски водорасли, но ако гo смесите с чаша със сок от някакъв плод или зеленчуков сок, тогава вие ще усещате единствено миризмата и вкуса на самия сок. 

Има и друг вартиант:

Vertera Gel Forte – усилена формула е с три приятни вкуса по избор: Ябълка, Вишна или Касис. 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОРЪЧКИ/ДИСТРИБУЦИЯ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.