SportActive+

Ароматен гел, който ще бъде оценен както от спортистите, така и от привържениците на здравословното хранене.

Компоненти на гела – богати на йод кафяви морски водорасли (ламинария), протеин от грах, концентриран прах от касис.

Този богат на йод и протеини продукт е идеален за активни хора, занимаващи се със спорт, а също и за всички, които желаят да са в добра форма.

Човешкият организъм не може самостоятелно да произвежда йод, затова, той зависи от получаваното чрез храната количество от този елемент.

Йодът допринася за нормализирането на когнитивната функция, енергийния метаболизъм и функционирането на нервната система, за нормалното произвеждане на хормони на щитовидната жлеза, за поддържане на нормалното състояние на кожата.

Протеинът допринася за натрупване на мускулна маса.

Подоби продукти

Forte Apple

Гелът „Вертера Форте Ябълка“ – леко лакомство за всеки ден. Традиционен и любим от много хора вкус на ябълка се съчетава с полза на натурални пчелни продукти и богати с йод морски водорасли.

Forte Cherry

Яркия и стипчивия вкус на вишнев сока обичат много хора. Поради това полезният десерт „Вертера Форте Вишня“ има всички шансове да стане ваше любимо лакомство, което към всичко отгоре помага да се поддържа нормална работа на организма.

Forte Black Currant

Лек, ароматен десерт, който ще оценят и привържниците на здравото хранене, и любителите да поглезят себе си със сладки неща.